Hoe wordt je theebloem verpakt?

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 00:00

Nieuwsgierig naar hoe je theebloem wordt verpakt, of op zoek naar een leuk (verjaardag/trouw)cadeau? Wij hebben het voor je!

Je theebloem wordt verpakt als een cadeau, zodat je er gelukkig van wordt als jij deze uitpakt. Maar op deze manier is het ook een leuk cadeau om weg te geven:

- op een verjaardag
- in een goodiebag
- als bedankje voor de gasten op je bruiloft
- in een kerstpakket
- als schoencadeautje
- als kleinigheidje
- als afscheidscadeau voor juf
- etc.

De verpakking
De theebloem is per stuk vacuüm verpakt, dit voor een lange houdbaarheid. Op de theebloem zit een sticker met het logo van 'Bloem in je thee', de achterkant van de theebloem is leeg.

De theebloem gaat in een wit zakje van organza. Hieraan zit een label van stevig kraftpapier. Op dit label staat op de voorkant in sierletters de naam van de theebloem. Op de achterkant staat nogmaals de naam, de ingrediënten, of het biologisch is, zetadvies, de houdbaarheidsdatum en onze website.

Eigen boodschap in overleg
Voor een kerstpakket, bedankje of iets anders, kan gekozen worden om een boodschap op het kraftpapier te laten drukken. Qua opmaak is in overleg is van alles mogelijk, zo ook 2 of meer theebloemen in een zakje van organza! Dit kan vanaf 50 stuks.

Wat vind jij een leuke gelegenheid om een theebloem te geven (of te krijgen)?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.