Hoe wordt je theebloem verpakt?

Nieuwsgierig naar hoe je theebloem wordt verpakt, of op zoek naar een leuk (verjaardag/trouw)cadeau? Wij hebben het voor je!

Je theebloem wordt verpakt als een cadeau, zodat je er gelukkig van wordt als jij deze uitpakt. Maar op deze manier is het ook een leuk cadeau om weg te geven:

- op een verjaardag
- in een goodiebag
- als bedankje voor de gasten op je bruiloft
- in een kerstpakket
- als schoencadeautje
- als kleinigheidje
- als afscheidscadeau voor juf
- etc.

De verpakking
Op de theebloem zit een sticker met het logo van 'Bloem in je thee', op de achterkant van die sticker, dus ook op de 'achterkant' van de verpakking zit een sticker. Hierop staat in sierletters de naam van de thee, de ingrediënten, op welke temperatuur je de thee kan zetten en de houdbaarheidsdatum. Ook staat er nog hoe je de thee moet zetten, in dit geval gebruik je een glas met een inhoud van minimaal 500ml of een theepot. Als laatst staat er de website op.

De theebloem gaat in een wit zakje van organza. Hieraan zit een label van stevig kraftpapier. Op dit label staat op de voorkant handgeschreven de naam van de thee. De achterkant is leeg.

Eigen boodschap in overleg
Voor een kerstpakket, bedankje of iets anders, kan gekozen worden om een boodschap op de voor- of achterkant te laten schrijven. De boodschap kan geschreven worden in schoolschrift maar ook in blokletters; in overleg is er van alles mogelijk, zo ook 2 of meer theebloemen in een zakje van organza! Cadeau geven? Dan kun je dit aangeven bij het opmerkingenveld als je je bestelling gaat plaatsen. Mocht er iets onduidelijk zijn vanaf onze kant, dan wordt er nog contact met je opgenomen. Wil je een groot aantal bestellen en eerst een offerte? Neem dan contact met ons op!

Uitverkocht

Blooming Basket

€ 2,10
Uitverkocht
Uitverkocht

Blooming Basket

€ 2,10

Uit deze theebloem komt groene thee, jasmijn en lelie tevoorschijn.

Wat vind jij een leuke gelegenheid om een theebloem te geven (of te krijgen)?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.