Daarom een handgeschreven kaartje

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 22:44

Bij de bestellingen die via de webshop binnen komen (en afhankelijk van de grootte van zakelijke bestellingen) schrijven wij je boodschap altijd op een kaart. Vermoeiend? Veel werk? Tijdrovend? Dat laatste misschien, maar het levert zo veel op!

Persoonlijk
Tegenwoordig sturen we met gemak een appje of een spraakbericht. Wanneer was de laatste keer dat jij een handgeschreven kaartje hebt ontvangen? Door jouw boodschap op een kaartje te schrijven is je pakketje net iets persoonlijker, leuker en bijzonderder dan met een gedrukte kaart. Misschien een beetje ouderwets, maar dit past heel goed bij Bloem in je thee: gezellig, persoonlijk en met aandacht en liefde.

Verrassend
Elke bestelling wordt ingepakt als een cadeautje. Bloem in je thee is al een uniek concept = verrassend, maar door een boodschap voor de ontvanger te schrijven op een kaart word je net even iets meer verrast. In deze tijd waarin alles digitaal gaat, is dat best bijzonder.

Extra service
Misschien wilde je zelf wel een geschreven kaartje toevoegen. Dan zouden we de bestelling eerst naar jou moeten sturen waarna jij het weer doorstuurt. Dit zorgt voor extra verzendkosten die, nu wij het voor je schrijven, je bespaard blijven!

Benieuwd naar de kaarten die wij momenteel in het assortiment hebben? Kijk hier voor onze kaarten en vergeet niet om een persoonlijke boodschap achter te laten!


Wanneer heb jij voor het laatst een handgeschreven kaart ontvangen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.