Cadeaubonvoorwaarden

Heb je een cadeaubon gekregen? Wat leuk! Gefeliciteerd! Of je gaat er een weggeven? Super lief van je! Op deze pagina lees je alle voorwaarden van deze cadeaubon.

1. Iedere cadeaubon heeft een unieke code. Deze wordt maar één keer verstrekt. In het geval van diefstal of verlies kunnen we je geen vergoeding of nieuwe code geven. 

2. Om een cadeaubon te gebruiken vul je eerst je 'winkelmandje'. Onderaan staat een vakje 'Kortingscode'. Vul hier de ontvangen code in.

3. De cadeaubon heeft geen vervaldatum. 

4. De cadeaubon kan alleen worden ingewisseld op bloeminjethee.nl en is geldig op alle producten.

5. De cadeaubon kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al geplaatst zijn.

6. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor (contant) geld en kan niet geretourneerd worden.

7. De cadeaubon dient in één keer gebruikt te worden. Red of wil je dan niet? Neem dan contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

8. Als het te betalen bedrag hoger is dan de waarde van de cadeaubon, moet het restbedrag worden betaald door middel van een aangeboden betaalmethode.

9. Het is niet toegestaan om een cadeaubon of de werking ervan te wijzigen of te vervalsen.

10. Bloem in je thee heeft het recht om de cadeaubonvoorwaarden te wijzigen. Lees deze voor kopen en/of gebruik zorgvuldig door. Als je de cadeaubon koopt en/of gebruikt, ga je akkoord met de cadeaubonvoorwaarden.

11. Per bestelling kun je een onbeperkt aantal cadeaubonnen inwisselen.

12. De waarde van de cadeaubon komt te vervallen wanneer Bloem in je thee stopt, er kan dan geen aanspraak worden gemaakt op het bedrag.

13. Naast deze cadeaubonvoorwaarden, zijn ook onze algemene voorwaarden van toepassing.