1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | een uniek cadeau | verzendkosten binnen Nederland €4/gratis vanaf €25 | brievenbuspakketjes| verzending binnen 2 werkdagen

Voor bij de thee

Met zorg, aandacht en liefde kiezen wij de lekkerste producten die heel goed samen gaan met onze thee. Wat dacht je van overheerlijke chocolade of nougat? Deze producten kun je toevoegen aan je bestelling, wij zullen altijd proberen om er een brievenbuspakketje van te maken, zodat jij of de ontvanger niet thuis hoeven te blijven hiervoor. Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen, zonder thee.

Uitverkocht

Manuela van Het Baklokaal heeft meegedaan aan Heel Holland Bakt, haar vader was bakker en sinds hij is overleden werd de droom om een eigen bakkerij te beginnen alleen maar groter. Ze gebruikt alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Net als in deze nougat; puur, er zit alleen in wat nodig is.

Deze chocolade wordt gekenmerkt door een intense smaak, die een lange afdronk heeft en een accent op geroosterde tonen. Het is verpakt in papier geïnspireerd op het Art Nouveau-tijdperk, geïllustreerd met een promotieaffiche die Alphonse Mucha in 1900 ontwierp voor het bedrijf om het honderdjarig bestaan van Amatller te vieren.

Door het traditionele roosteren van de cacaoboon in de Simón Coll-fabriek krijgt deze suikervrije melkchocolade zijn romige en karaktervolle smaak.

Je zou het niet bedenken, maar de combinatie van witte chocolade, Italiaanse citroenolie en maanzaad is fantastisch!

Uitverkocht

Deze biologische chocolade uit Engeland doet ons denken aan een ijsje, witte chocolade met frambozen en een vleugje vanille!

Simón Coll Chocolade roostert voor deze reep nog op traditionele wijze de cacaobonen en gebruikt de beste melk om  deze chocolade extra fijn van smaak te krijgen.

Romige melk, een vleugje geroosterd zeezout en de frisheid van limoen; melkchocolade van de Dominicaanse Republiek. Even wegdromen naar een zonnige vakantie!