Wij verzenden binnen 2 werkdagen. Vanwege de grote drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje langer onderweg is, volg je pakket met de track&trace-code.

1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | een uniek cadeau | verzendkosten binnen Nederland €4/gratis vanaf €25 | brievenbuspakketjes| verzending binnen 2 werkdagen

Voor bij de thee

Met zorg, aandacht en liefde kiezen wij de lekkerste producten die heel goed samen gaan met onze thee. Wat dacht je van overheerlijke chocolade of een goed boek? Deze producten kun je toevoegen aan je bestelling, wij zullen altijd proberen om er een brievenbuspakketje van te maken, zodat jij of de ontvanger niet thuis hoeven te blijven hiervoor. Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen, zonder thee.

Het Baklokaal - nougat puur (100 gram)

€ 6,50

Het Baklokaal - nougat puur (100 gram)

€ 6,50

Manuela van Het Baklokaal heeft meegedaan aan Heel Holland Bakt, haar vader was bakker en sinds hij is overleden werd de droom om een eigen bakkerij te beginnen alleen maar groter. Ze gebruikt alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Net als in deze nougat; puur, er zit alleen in wat nodig is.

Simón Coll - melkchocolade (200 gram)

€ 3,95

Simón Coll - melkchocolade (200 gram)

€ 3,95

Simón Coll Chocolade roostert voor deze reep nog op traditionele wijze de cacaobonen en gebruikt de beste melk om  deze chocolade extra fijn van smaak te krijgen.

Dominicaanse chocolade van 72% cacao en een vleugje lavendel.

Deze Siciliaanse chocolade bevat hazelnoot en amandel en de cacao komt van de Dominicaanse Republiek. Deze reep bevat 37% cacao.

Kwetsbaar verliefd - Lianne Reijntjes

€ 17,50

Kwetsbaar verliefd - Lianne Reijntjes

€ 17,50

Een sexy zomerroman die zich afspeelt in Barcelona! Dit boek gaat over Gia, die naar haar vader in Spanje vertrekt voor een zomer vol knappe Spaanse scharrels. Loopt dat even anders...