Voor bij de thee
Met zorg, aandacht en liefde kiezen wij de lekkerste en mooiste producten die heel goed samen gaan met onze thee. Wat dacht je van overheerlijke chocolade of nougat? Deze producten kun je toevoegen aan je bestelling, wij zullen altijd proberen om er een brievenbuspakketje van te maken, zodat jij of de ontvanger niet thuis hoeven te blijven hiervoor. Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen, zonder thee.
Naast lekkere producten verkopen wij ook kaarten en cadeaus zodat je je cadeautje persoonlijker kan maken.
Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.
Pure chocolade, noten, cranberry en sinaasappel.
Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.
Melk chocolade, karamel, amandel en zeezout.
Chocolade uit de Dominicaanse republiek met medium-sterke chili smaak. En verrassing, als nasmaak proef je de tonen van Mexicaanse limoen!
Manuela van Bakkershart heeft meegedaan aan Heel Holland Bakt, haar vader was bakker en sinds hij is overleden werd de droom om een eigen bakkerij te beginnen alleen maar groter. Ze gebruikt alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Net als in deze nougat; puur, er zit alleen in wat nodig is.
Gemaakt met echte boter van een eeuwenoud Schots recept, het is rijk, romig en helemaal goddelijk, precies zoals Fudge zou moeten zijn.
In deze verpakking zit 175 gram.
Dominicaanse chocolade van 72% cacao en een vleugje lavendel.
Manuela van Bakkershart heeft meegedaan aan Heel Holland Bakt, haar vader was bakker en sinds hij is overleden werd de droom om een eigen bakkerij te beginnen alleen maar groter. Ze gebruikt alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Net als in deze nougat; er zit alleen in wat nodig is.
Deze Siciliaanse chocolade bevat hazelnoot en amandel en de cacao komt van de Dominicaanse Republiek. Deze reep bevat 37% cacao.
Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.
Witte chocolade met kokos, pistache en gevriesdroogd fruit.
Deze chocolade wordt gekenmerkt door een intense smaak, die een lange afdronk heeft en een accent op geroosterde tonen. Het is verpakt in papier geïnspireerd op het Art Nouveau-tijdperk, geïllustreerd met een promotieaffiche die Alphonse Mucha in 1900 ontwierp voor het bedrijf om het honderdjarig bestaan van Amatller te vieren.
Simón Coll Chocolade roostert voor deze reep nog op traditionele wijze de cacaobonen en gebruikt de beste melk om deze chocolade extra fijn van smaak te krijgen.
Meer dan 100 vragen en uitdagingen zitten in dit stevige doosje van Openhartig Classic. Op deze manier wisselen grappen en serieuze onderwerpen elkaar af.