1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | uniek concept | verzendkosten binnen NL €4,50/gratis vanaf €30 | wereldwijde verzending binnen 2 werkdagen | brievenbuspakketjes

Iets lekkers

Met zorg, aandacht en liefde kiezen wij de lekkerste producten die heel goed samen gaan met onze thee. Wat dacht je van overheerlijke chocolade of nougat? Deze producten kun je toevoegen aan je bestelling, wij zullen altijd proberen om er een brievenbuspakketje van te maken, zodat jij of de ontvanger niet thuis hoeven te blijven hiervoor. Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen, zonder thee.

Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Melk chocolade, karamel, amandel en zeezout.

Deze chocolade wordt gekenmerkt door een intense smaak, die een lange afdronk heeft en een accent op geroosterde tonen. Het is verpakt in papier geïnspireerd op het Art Nouveau-tijdperk, geïllustreerd met een promotieaffiche die Alphonse Mucha in 1900 ontwierp voor het bedrijf om het honderdjarig bestaan van Amatller te vieren.

Door het traditionele roosteren van de cacaoboon in de Simón Coll-fabriek krijgt deze suikervrije melkchocolade zijn romige en karaktervolle smaak.

Fijne pure chocolade met geroosterde biologische hazelnoten geteeld in de bergen van Nedrodi, Sicilië. De noten zijn vermalen tot pasta en verwerkt in deze chocolade.

Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Witte chocolade met kokos, pistache en gevriesdroogd fruit.

Deze biologische chocolade uit Engeland doet ons denken aan een ijsje, witte chocolade met frambozen en een vleugje vanille!

Je zou het niet bedenken, maar de combinatie van witte chocolade, Italiaanse citroenolie en maanzaad is fantastisch!

Uitverkocht

Deze Siciliaanse chocolade bevat hazelnoot en amandel en de cacao komt van de Dominicaanse Republiek. Deze reep bevat 37% cacao.

Een klassieke combinatie, pure chocolade met gerookt zeezout dat wordt geoogst uit Cornwall's 'klasse A'-geclassificeerde wateren.