Iets lekkers

Met zorg, aandacht en liefde kiezen wij de lekkerste producten die heel goed samen gaan met onze thee. Wat dacht je van overheerlijke chocolade of nougat? Deze producten kun je toevoegen aan je bestelling, wij zullen altijd proberen om er een brievenbuspakketje van te maken, zodat jij of de ontvanger niet thuis hoeven te blijven hiervoor. Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen, zonder thee.

Deze chocolade wordt gekenmerkt door een intense smaak, die een lange afdronk heeft en een accent op geroosterde tonen. Het is verpakt in papier geïnspireerd op het Art Nouveau-tijdperk, geïllustreerd met een promotieaffiche die Alphonse Mucha in 1900 ontwierp voor het bedrijf om het honderdjarig bestaan van Amatller te vieren.

Simón Coll Chocolade roostert voor deze reep nog op traditionele wijze de cacaobonen en gebruikt de beste melk om  deze chocolade extra fijn van smaak te krijgen.

Door het traditionele roosteren van de cacaoboon in de Simón Coll-fabriek krijgt deze suikervrije melkchocolade zijn romige en karaktervolle smaak.

Uitverkocht

Deze Siciliaanse chocolade bevat hazelnoot en amandel en de cacao komt van de Dominicaanse Republiek. Deze reep bevat 37% cacao.

Uitverkocht

OP AANVRAAG
Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Melk chocolade, karamel, amandel en zeezout.

Manuela van Het Baklokaal heeft meegedaan aan Heel Holland Bakt, haar vader was bakker en sinds hij is overleden werd de droom om een eigen bakkerij te beginnen alleen maar groter. Ze gebruikt alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Net als in deze nougat; puur, er zit alleen in wat nodig is.

Deze biologische chocolade uit Engeland doet ons denken aan een ijsje, witte chocolade met frambozen en een vleugje vanille!

Je zou het niet bedenken, maar de combinatie van witte chocolade, Italiaanse citroenolie en maanzaad is fantastisch!

Chocolade uit de Dominicaanse republiek met medium-sterke chili smaak. En verrassing, als nasmaak proef je de tonen van Mexicaanse limoen!

Een klassieke combinatie, pure chocolade met gerookt zeezout dat wordt geoogst uit Cornwall's 'klasse A'-geclassificeerde wateren. 

Uitverkocht

OP AANVRAAG
Deze chocolade van Puur Geluk chocolade wordt gemaakt met pure en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

Witte chocolade met kokos, pistache en gevriesdroogd fruit