1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | uniek concept | verzendkosten binnen NL €4,50 | verzending binnen 2 werkdagen | brievenbuspakketjes

Iets leuks

Op deze pagina vindt je leuke dingen om toe te voegen aan je bestelling. Denk aan een mooie kaart, of een spel met gesprekskaartjes voor tijdens de thee.
Wil je je bestelling cadeau geven? Bij elke bestelling, ongeacht de waarde, komt een standaard kaart met daarop het logo van Bloem in je thee. Maar, je kan deze ook vervangen door een luxe kaart! Laat voor het afrekenen een boodschap achter in het 'Opmerkingen-veld' en wij schrijven deze in de kaart. Als je geen boodschap achterlaat, dan laten wij je kaart leeg.
Alle kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier en komen zonder envelop. Als je namelijk het pakketje openmaakt, zie jij (of de ontvanger) gelijk de prachtige kaart liggen! 

Uitverkocht

Openhartig Classic - vragenkaartjes

€ 12,99
Uitverkocht

Openhartig Classic - vragenkaartjes

€ 12,99

Meer dan 100 vragen en uitdagingen zitten in dit stevige doosje van Openhartig Classic. Op deze manier wisselen grappen en serieuze onderwerpen elkaar af.

Vervang de standaard kaart voor een luxe kaart!
Dit aquarel is gemaakt door Femke van der Veer en komt op een recyclebare wenskaart (exclusief envelop).
Wij schrijven je boodschap op de kaart.

Uitverkocht

Kerstkaart meisjes op de bank

€ 2,95
Uitverkocht

Kerstkaart meisjes op de bank

€ 2,95

Vervang de standaard kaart voor een luxe kaart!
Deze dubbele kerstkaart is gemaakt door 
Carolien Drooger. De binnenkant van de kaart is voorzien van een detail in de rechterhoek (een kerstboom). De kaart komt zonder envelop. De kaart is een reproductie van een origineel ontwerp dat met de hand gemaakt is. De materialen die hiervoor gebruikt zijn: gouache, aquarelverf en brushpen (fudenosuke brush pen).