1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | uniek concept | verzendkosten binnen NL €4,50 | verzending binnen 2 werkdagen | brievenbuspakketjes

Over

Ik ben een echte theedrinker. Koffie vind ik niet interessant. Als ik een moment rust wil of even wil opwarmen, dan drink ik het liefst thee!
Theebloemen kwamen wel eens voorbij op prachtige Instagramwaardige foto's. Hier wilde ik ook van kunnen genieten! Maar er was geen enkele webshop/winkel die zich puur richtte op theebloemen en de keuze was beperkt.
In mijn onderzoek naar de populariteit van theebloemen, ontdekte ik dat de meeste mensen niet eens weten dat dit bestaat. Dit vind ik zonde, want het zijn prachtige cadeaus en ze staan fantastisch op een high tea, babyshower, op een verjaardag of gewoon gezellig op tafel. In China en in Engeland zijn theebloemen al bekender, en het bestaat ook al ruim 30 jaar. Dus met mijn webshop en blog hoop ik een bloem in je thee onwijs  te populair te maken. 

Thee is niet alleen super gezond, maar een bloem in je thee(pot) staat ook nog eens heel erg gezellig waardoor mensen nieuwsgierig worden en dit brengt mensen samen, hoe gezellig!
Ik hoop dat ik jou ook enthousiast kan maken en dat jij hier net zo van gaat genieten van b(l)oeiende thee als ik dat doe.

Liefs,
Angela

angela willems eigenaar bloem in je thee theebloemen webshop