Zakelijke geschenken

Personeelsgeschenk
In een tijd waarin personeelsgeschenken vaak standaard en onpersoonlijk lijken, is het belangrijk om iets bijzonders te kiezen dat echt waardering toont voor het harde werk van je team. Een innovatief en hartverwarmend idee is een cadeau pakket met biologische thee en theebloemen, gecombineerd met iets lekkers. Dit geschenk is niet alleen uniek, maar ook een uitnodiging voor een moment van rust en genot.

Door biologische thee te kiezen, laat je zien dat je geeft om zowel het welzijn van je werknemers als om het milieu. Theebloemen, ook bekend als bloeiende thee, voegen een extra vleugje magie toe aan het geschenk. Deze bijzondere theeën ontvouwen zich in heet water tot prachtige bloemen, waardoor het drinkmoment een visueel spektakel wordt.
Bij de thee hoort natuurlijk iets lekkers. Denk aan chocolade of brownies. Deze lekkernijen maken het cadeau compleet en geven de ontvanger de mogelijkheid om echt te genieten.

Als relatiegeschenk
Een bloem in je thee is een uniek cadeau als relatiegeschenk maar past ook goed in een goodiebag of op een evenement. Wij werken graag met jou samen om iedereen te laten genieten van deze bijzondere ervaring en om de ontvangers een moment van rust te bieden.

Het voordeel van kopen bij Bloem in je thee? Je kunt al vanaf kleine hoeveelheden afnemen!

Het voordeel van geschenken samenstellen bij Bloem in je thee:
- De geschenken zijn persoonlijk, hierdoor zijn de geschenken unieker 
- De geschenken worden naar wens en op maat gemaakt. Eigen tekst op het kaartje aan de theebloem is mogelijk.
- Voor elk bedrag is een geschenk denkbaar
- In kleine en grote aantallen te bestellen
- Voor elk moment een passend cadeau, bijvoorbeeld voor kerst, einde jaar, bedankje, verjaardagen, de dag van de zorg, de dag van de leidster

Samenwerking

Verkooppunt/aanbieden in jouw (horeca-)zaak
Wij van Bloem in je thee zouden het tof vinden als je onze artikelen opneemt in jouw zaak. Je kan een verkooppunt worden van onze theebloemen, losse thee en/of accessoires! Een theebloem of onze losse thee is ook leuk om te serveren aan jouw gasten bij bijvoorbeeld een high tea.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

*Eigen tekst op het labelkaartje is mogelijk