Thee accessoires

Bekijk hier ons hele assortiment met theepotten met theelichtjes van Bredemeijer en onze theefilters. Op zoek naar alleen theepotten? Ga dan naar deze pagina. Liever alleen de theefilters bekijken? Klik dan hier!

Uitverkocht

Theefilter met lekbakje

€ 6,75
Uitverkocht

Theefilter met lekbakje

€ 6,75

Door losse thee de ruimte te geven, komt de smaak het beste tot zijn recht. In het lekbakje kun je eerst de losse thee serveren, daarna kan de thee in het theefilter. Haal het theefilter uit je glas en laat deze uitleggen in het lekbakje. Dit theefilter past in een kop of glas.

Deze theepot van Bredemeijer heeft een inhoud van 1,2 liter en is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas. De tuit voorkomt druppelen bij het inschenken en de theepot kan in de vaatwasser. De theepot komt met los RVS filter en theelicht, zo blijft je thee langer warm.

Vul zelf deze 100 wegwerptheefilters met je favoriete thee! Te gebruiken voor kop en beker en chloorvrij.

Vul zelf deze 100 wegwerptheefilters met je favoriete thee! Te gebruiken voor theepotten vam 1 ltot 1,6 liter en chloorvrij.

Met deze RVS maatlepel schep je voor zowel één kop thee als één pot thee de juiste hoeveelheid losse thee!

Dit thee-ei is in combinatie met losse thee te gebruiken. Geschikt voor een middelgrote theepot. Vul het thee-ei maximaal voor de helft met thee, zodat de blaadjes voldoende ruimte hebben om open te klappen en de goede smaak af te geven.

Deze theepot is super praktisch (anti-drup!) in gebruik en is dubbelwandig, zo blijft je thee langer warm; zonder dat er een kaarsje onder hoeft! De theepot heeft voldoende thee voor 7 koppen van 200ml. 

Deze maatlepel van RVS is ideaal. Je gebruikt voor 1 kop thee 1 schepje losse thee, waardoor je direct de juiste hoeveelheid hebt!

Ideaal voor het opbergen van je 6 favoriete losse theeën!
Bewaar de losse thee op een stijlvolle wijze. De theedoos is voorzien van 6 blikjes en speciaal ontwikkeld voor het bewaren van losse thee. Zo blijft de thee langer houdbaar. De theedoos is gemaakt van bamboe. Een musthave voor de echte theeliefhebber!
*exclusief thee

Thee-ei gaas 45mm

€ 2,85

Thee-ei gaas 45mm

€ 2,85

Door dit thee-ei in combinatie met losse thee te gebruiken. Geschikt voor 1 (groot) glas thee. Vul het thee-ei maximaal voor 1/4e deel met thee, zodat de blaadjes voldoende ruimte hebben om open te klappen en de goede smaak af te geven.

Zie gelijk welke thee in het blikje zit door het venstertje. In de bamboe zwarte theedoos zitten 4 blikjes met een lepeltje.

Je kunt de blikjes er ook uithalen, indien gewenst kan je hier dan zakjes thee in het vakje bewaren of je theefilters.

*exclusief thee en theefilters