1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | een uniek cadeau | verzendkosten binnen Nederland €4/gratis vanaf €30 | brievenbuspakketjes| verzending binnen 2 werkdagen

Thee accessoires

Bekijk hier ons hele assortiment met theepotten met theelichtjes van Bredemeijer en onze theefilters. Op zoek naar alleen theepotten? Ga dan naar deze pagina. Liever alleen de theefilters bekijken? Klik dan hier!

Door losse thee de ruimte te geven, komt de smaak het beste tot zijn recht. In het lekbakje kun je eerst de losse thee serveren, daarna kan de thee in het theefilter. Haal het theefilter uit je glas en laat deze uitleggen in het lekbakje. Dit theefilter past in een kop of glas.

Deze theepot van Bredemeijer heeft een inhoud van 1,2 liter en is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas. De tuit voorkomt druppelen bij het inschenken en de theepot kan in de vaatwasser. De theepot komt met los RVS filter en theelicht, zo blijft je thee langer warm.

Vul zelf deze 100 wegwerptheefilters met je favoriete thee! Te gebruiken voor kop en beker en chloorvrij.

Vul zelf deze 100 wegwerptheefilters met je favoriete thee! Te gebruiken voor theepotten vam 1 ltot 1,6 liter en chloorvrij.

Deze theepot is super praktisch (anti-drup!) in gebruik en is dubbelwandig, zo blijft je thee langer warm; zonder dat er een kaarsje onder hoeft! De theepot heeft voldoende thee voor 7 koppen van 200ml. 

Ideaal voor het opbergen van je 6 favoriete losse theeën!
Bewaar de losse thee op een stijlvolle wijze. De theedoos is voorzien van 6 blikjes en speciaal ontwikkeld voor het bewaren van losse thee. Zo blijft de thee langer houdbaar. De theedoos is gemaakt van bamboe. Een musthave voor de echte theeliefhebber!
*exclusief thee

Door dit thee-ei in combinatie met losse thee te gebruiken. Geschikt voor 1 (groot) glas thee. Vul het thee-ei maximaal voor 1/4e deel met thee, zodat de blaadjes voldoende ruimte hebben om open te klappen en de goede smaak af te geven.