1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | uniek concept | verzendkosten binnen NL €4,50 | verzending binnen 2 werkdagen | brievenbuspakketjes

Blog

Wat is Pu-Erh thee?

In de webshop van Bloem in je thee vindt je ook Pu Ehr thee met hierin bloemen. Maar, wat is Pu Ehr thee? In deze blog lees je er over!

Lees meer »

Steun Pink Ribbon win o.a. thee!

1 op de 7 vrouwen krijgt ooit in haar leven borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Om projecten te steunen en onderzoek te doen om borstkanker te voorkomen en het beter te kunnen behandelen is natuurlijk geld nodig. Om hieraan te komen heeft Pink Ribbon een loterij opgezet. Met deze loterij kan je prachtige prijzen winnen!Waarom wij dit delen? Bloem in je thee wordt gerund door een vrouw en daarom vonden wij het zo belangrijk om bij te dragen. Alle prijzen die te winnen zijn, zijn gesponsord. Pink Ribbon heeft dus niets betaald voor deze prijzen. 

Lees meer »

Daarom een handgeschreven kaartje

Bij de bestellingen die via de webshop binnen komen (en afhankelijk van de grootte van zakelijke bestellingen) schrijven wij je boodschap altijd op een kaart. Vermoeiend? Veel werk? Tijdrovend? Dat laatste misschien, maar het levert zo veel op!

Lees meer »

Thee van je eigen planten en bloemen

Thee is een populair product en kun je in vele winkels kopen. Maar wist je dat je ook je eigen (kruiden)thee kunt laten groeien? In dit artikel lees je meer over het maken van thee van je eigen binnen- en buitenplanten! En voor alle planten en kruiden geldt: door zo heet mogelijk water te gebruiken, komen de etherische oliën het beste vrij, hierdoor krijg je de beste smaken.

Lees meer »

Walnoot-vijgencake

Ik heb in de tuin een vijgenboom en ik kom om in de vijgen, ik hoef (en kan!) ze echt niet allemaal vers op eten. Ik bedacht mij dat ik nog nooit iets met vijgen heb gebakken. Ik vond een recept op Onze Franse keuken waar ik erg benieuwd naar was. Ik heb de walnoot-vijgencake precies als in het recept gemaakt, alleen heb ik stap 6 (met honing besprenkelen) niet gedaan, ik vond de cake al zoet genoeg.Niet iedereen is even dol op vijgen en ik snap dat je deze cake niet in je eentje kunt opeten. Ik heb de cake in plakjes in de vriezer gedaan, als ik dan eens trek heb in deze cake of bezoek krijg, dan haal ik een plakje uit de vriezer.

Lees meer »

In Vrouw van De Telegraaf

Alweer bijna een week geleden stond ik met Bloem in je thee in Vrouw, het magazine dat elke zaterdag bij De Telegraaf komt. De editie van 20 maart 2021 stond in het teken van bloemen, voorjaar en nieuw begin, met de theebloemen en bloementhee past Bloem in je thee natuurlijk perfect binnen dit thema!

Lees meer »

In De Groene Kerstcadeaugids

Tisha van Studio Marimo heeft een Groene Kerstcadeaugids samengesteld, speciaal voor de feestdagen. De groene cadeaugids is ook geschikt voor andere momenten waarop je ideeën voor een leuk cadeau nodig hebt; verjaardagen, bruiloften, een housewarming of gewoon zomaar! Bewaar hem dus zeker even tot na de kerst!In de cadeaugids staan 6 grootse kleine ondernemers, elk met hun eigen specialiteit en prachtige producten. Als je op de titel van de producten klikt, word je gelijk doorverwezen naar de website. Hoe makkelijk! Enne, we zouden deze gids niet zomaar delen: Bloem in je thee staat er ook in!

Lees meer »

Bloem in je thee voor Because We Carry

Op Instagram zagen we een oproep van Aline Bouma voorbij komen om producten te doneren voor in een Mysterybox. Deze boxen werden dan verkocht in haar webshop en hadden verschillende waardes. De volledige opbrengst van €1650 ging naar Because We Carry. Hoe duurder de box is, hoe meer inhoud de box heeft. We vonden dit zo´n leuk initiatief dat we besloten om 25 zakjes met verschillende bloementheeën te doneren voor in deze Mysterybox. We waren niet de enige die enthousiast waren, samen met meerdere ondernemers werden deze boxen gevuld en ze waren binnen 30 minuten uitverkocht! De boxen werden in oktober verzonden.

Lees meer »