Originele teksten voor je kerstkaart

Gepubliceerd op 17 december 2023 om 20:22

Kerstkaarten schrijven. De een vindt het leuk, de ander niet. Met een wens als 'Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar' ben je redelijk snel klaar. Maar, je wil natuurlijk ook wel eens iets anders! Daarom geven wij je in deze blog inspiratie voor teksten die je op een kerstkaart kan schrijven.

1. De kerstboom staat vol licht, de kaarsen verspreiden warmte. Moge deze kerst jouw hart vullen met vreugde en je huis met liefde. Fijne kerstdagen!
2. Dankzij jou was 2023 fantastisch! (Vul aan met je favoriete herinnering die je met deze persoon hebt.)
3. In de stilte van de sneeuwvlokken en de glans van de kerstverlichting, stuur ik je mijn warmste wensen voor een gezellig en liefdevol kerstfeest.
4. Laten we in het nieuwe jaar samen nieuwe avonturen maken, want dankzij jou heb ik een topjaar gehad!
5. Kerstmis draait niet om de cadeautjes onder de boom, maar om de geliefden eromheen. Ik wens dat je mag genieten van het gezelschap en de magie van deze mooie tijd van het jaar mag vieren.
6. Afgelopen jaar leerde ik van jou (vul aan). Bedankt daarvoor.
7. Een fonkelende ster op de top van de boom herinnert ons eraan dat licht altijd te vinden is, zelfs in de donkerste nacht. Moge je kerst schitteren met hoop en geluk.
8. In de koelte van de winter en de warmte van het samenzijn, wens ik jou en je dierbaren een sfeervolle kerst en een sprankelend nieuw jaar.
9. Kerst komt niet alleen in een doos met linten en strikken, maar ook in momenten van vriendelijkheid, liefde en warmte. Ik hoop dat je deze magische momenten koestert.
10. Terwijl wij genieten van de koude winterlucht, wens ik je een kerst vol warme knuffels, liefdevolle glimlachen en betoverende momenten. Prettige feestdagen!

Fijne feestdagen gewenst!