Theepotten en lichtjes

Wij verkopen theepotten en theelichten van Bredemeijer. Bredemeijer is opgericht in 1914 en was toen een metaalwarenfabriek voor producten voor huishoudelijk gebruik, deze fabriek zat in het oude centrum van Hilversum (Nederland). Na de Tweede Wereldoorlog verzette G. Bredemeijer de focus naar toebehoren voor thee. In de jaren '50 ontstond de dubbelwandige theepot en in de jaren '70 kwamen de keramieke theepotten er bij.
Wij hebben een kleine selectie theepotten en theelichtjes die erbij passen. Door de klassieke uitstraling van deze producten zullen ze bij iedereen in de smaak vallen. Iedere theepot wordt samen met een bijpassend theelichtje verkocht.

Deze theepot van Bredemeijer heeft een inhoud van 1,2 liter en is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas. De tuit voorkomt druppelen bij het inschenken en de theepot kan in de vaatwasser. De theepot komt met los RVS filter en theelicht, zo blijft je thee langer warm.

Deze theepot is super praktisch (anti-drup!) in gebruik en is dubbelwandig, zo blijft je thee langer warm; zonder dat er een kaarsje onder hoeft! De theepot heeft voldoende thee voor 7 koppen van 200ml.