Vandaag verscheen onderstaande foto op Instagram, op de foto staat een heerlijke kokosbol. Deze is super simpel om te maken met maar 3 ingrediënten! De thee die je op deze foto ziet de tulpenthee. Het recept komt oorspronkelijk van ah.nl.
Ingrediënten
Voor 8 stuks
- 3 eieren
- 250 g kokosrasp
- 200 g fijne kristalsuiker
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.
2. Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.
combinatietip:
Houd je van pittig? Meng 2 el fijngesneden gemberbolletjes en 1 tl fijngesneden rode peper door het mengsel vlak voor je er bollen van maakt. Bestrooi vlak voor het serveren met wat limoenrasp.
combinatietip:
Meng 2 el fijngehakte pure chocolade en 1 el fijngesneden munt door het kokosmengsel voor je er bollen van schept. Besprenkel voor het serveren met wat gesmolten chocolade. Het gerecht is dan niet meer lactose- & glutenvrij.
Reactie plaatsen
Reacties