Bloem in je thee voor Because We Carry

Gepubliceerd op 14 december 2020 om 11:22

Op Instagram zagen we een oproep van Aline Bouma voorbij komen om producten te doneren voor in een Mysterybox. Deze boxen werden dan verkocht in haar webshop en hadden verschillende waardes. De volledige opbrengst van €1650 ging naar Because We Carry. Hoe duurder de box is, hoe meer inhoud de box heeft. We vonden dit zo´n leuk initiatief dat we besloten om 25 zakjes met verschillende bloementheeën te doneren voor in deze Mysterybox. We waren niet de enige die enthousiast waren, samen met meerdere ondernemers werden deze boxen gevuld en ze waren binnen 30 minuten uitverkocht! De boxen werden in oktober verzonden.

Van onderstaande foto's weten we de eigenaar niet meer, maar de foto's zijn te mooi om niet de delen. Hier zie je namelijk wat er in de Mystery Box zat!

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.

Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. Ze houden van daadkrachtige naastenliefde en hun motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.

Because We Carry is actief bij het kamp Moria, waar door de brand veel van hun werk van de afgelopen jaren is verwoest. Ze richten zich nu vooral op de basisbehoeftes van de vele aanwezige moeders en kinderen. Luiers, melk en billendoekjes uitdelen en zorgen dat iedereen voorzien wordt van een warme slaapzak.

Bij Bloem in je thee staan we altijd open om te luisteren naar jouw idee voor een samenwerking, je mag ons dan ook altijd een mailtje sturen. We zijn ook erg benieuwd wat de kopers vinden van hun Mysterybox!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.