HEY YOU giftbox met thee-sample

Gepubliceerd op 2 november 2020 om 17:48

Jezelf (of een ander) verwennen kan natuurlijk met thee. Maar het kan natuurlijk ook anders! Lisa en Sascha bedachten een giftbox met duurzame en handgemaakte producten van lokale ondernemers; HEY YOU. Het leuke aan zoiets is dat je nooit weet wat je krijgt! Ik kan me daarom best voorstellen dat het spannend is zo'n box te kopen, maar... het verrassingseffect is op deze manier natuurlijk wel erg aanwezig! De meiden richten zich op duurzame giftboxen die niet alleen maar cosmetica bevatten, en alles is van lokale ondernemers en grotendeels ook handgemaakt. Je koopt dus altijd iets goeds. 

In box NO. 1 Nazomeren (op het moment van schrijven zijn er nog een paar te koop) zit naast alle producten, als extraatje een sample van ons, Bloem in je thee. We hebben gekozen voor verschillende soorten smaken, zo krijgt bijna iedereen een andere smaak. In deze blog vind je een foto van de eerste giftbox waarop onder andere een zonnebrilkoord van dingeltje klatergoud!

Wil jij ook een verrassing ontvangen of weggeven? Kijk dat eens op hun website!

Biologische zwarte thee met rozenbloesem, lavendel, korenbloem, lindebloesem, kamille. Ook lekker voor wie niet van zwarte thee houdt!
In deze verpakking zit 25 gram.

Van welke lokale ondernemer zou jij iets in de giftbox willen zien?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.