1ste NL webshop in bloemen voor in je thee | uniek concept | verzendkosten binnen NL €4,50 | verzending binnen 2 werkdagen | brievenbuspakketjes

Blog

Aroma in thee en geparfumeerde thee?

Bij Bloem in je thee verkopen we zoveel mogelijk biologische thee, over het algemeen zijn dit pure bloemen of een puur product. Dit houdt in dat alles puur natuur is. Maar, wellicht koop je nog wel eens thee in de supermarkt. Als je een keer de ingrediënten hebt gelezen, dan staat daar wellicht 'gearomatiseerde thee' op. Huh?! Je kocht toch gewoon groene thee met cranberry?  Earl Grey of aardbeienthee? En hoe zit het dan met die term op het doosje '100% natuurlijk'?

Lees meer »

Bloem in je thee in het nieuws op Nu.nl!

Nieuwssite Nu.nl had een brievenbuspakketje vermeldt als idee voor Moederdag in het artikel 'Zeven moederdagcadeaus die je per brievenbuspost kunt versturen'.  Het heeft zelfs een hele poos op de voorpagina/homepage gestaan! Sinds het plaatsen van dat artikel op de nieuwssite, op woensdag 6 mei, 23:02 uur stroomden de pakketjes binnen! Aangezien dit voor ons als een complete verrassing kwam, waren we hier niet op voorbereidt. Er werden extra inkopen gedaan, spoedbestellingen geplaatst, er werd een team verzameld en van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat werd er gewerkt om alle brievenbuspakketjes met thee te verzenden! We zijn jullie heel dankbaar hiervoor! Het is bij PostNL, waar wij onze bestellingen mee verzenden, erg druk, dus we hopen dat iedereen zijn of haar bestelling snel ontvangt, hopelijk nog op tijd voor Moederdag!

Lees meer »

Foto's van Share Foto en Videografie

Onlangs werd ik benaderd door Linda en Lisa of ik, met Bloem in je thee, wilde samenwerken om producten te geven voor een fotoshoot. In ruil daarvoor kreeg ik prachtige foto's! Hieronder zie je foto's van de verschillende ondernemers, de rest van de foto's van Bloem in je thee zal ik de komende tijd delen op social media.

Lees meer »

Stuur een cadeautje per post!

Je hebt vast de pagina met brievenbuspakketjes wel eens gezien op Bloem in je thee.nl. Op deze manier kun je jezelf of een ander verrassen, zonder dat je perse thuis moet zijn. Op de blog van Marlous, Last days of sping.com, staat nu een lange lijst met allemaal webshops waar je verrassende cadeautjes per post kunt vinden. Bloem in je thee staat er ook tussen! Op zoek naar andere toffe cadeautjes per post? Klik dan hier om naar de het artikel van Marlous te gaan!

Lees meer »

Chocolade-amandelcake

Onlangs heb ik een story gedeeld waarin ik een chocolade-amandelcake aan het maken was. Dit was al de tweede keer dat ik deze maakte; een groot succes dus! Ik deel graag het recept met je. Het recept komt uit het boek Tarte Tatin van Ginette Mathiot.

Lees meer »

Goodiebag voor Smooth Dordrecht

Op 24 november 2019 zat er een proefzakje thee in de goodiebag bij Smooth Dordrecht. Er was een Business & Bowls netwerk ontbijt met ambitieuze vrouwen. Kim van Klaveren maakte de foto's.

Lees meer »

Kokosbollen

Vandaag verscheen onderstaande foto op Instagram, op de foto staat een heerlijke kokosbol. Deze is super simpel om te maken met maar 3 ingrediënten! De thee die je op deze foto ziet de tulpenthee. Het recept komt oorspronkelijk van ah.nl.

Lees meer »

Bananabread met pumpkin spice roomkaasvulling

Vandaag verscheen onderstaande foto op Instagram, op de foto staat heerlijke bananabread met pumpkin spice roomkaasvulling! Het recept komt van Ohmyfoodness.nl. De thee is de magische vlindererwt-bloesem. Enne, je hoeft niet altijd taart te serveren op een verjaardag, deze cake met kaarsjes kan ook!

Lees meer »

Hoe 'zet' je een theebloem?

Dat moment dat je theebloem nog een droog bolletje is dat in een glas of een theepot gaat... spannend! Het zetten van een theebloem is ontzettend simpel en leuk, je weet misschien helemaal niet welke bloem tevoorschijn gaat komen.In een glasVul een glas met een inhoud van minimaal 0,5 liter met water van 90 graden. Een kleiner glas kan ook, maar dit is niet aan te raden. Je theebloem zal als deze uit is gekomen niet genoeg ruimte hebben om zich helemaal te ontvouwen. Daarnaast zal de thee al snel (te) sterk smaken. Als er voldoende water in je glas zit, kun je de theebloem er voorzichtig in laten vallen. Na 3 tot 5 minuten zal deze volledig zijn opengevouwen.In een glazen theepotVul een glazen theepot met water van 90 graden. Zorg dat er minimaal 0,5 liter in past, als je een brede theepot hebt moet je er voor zorgen dat het water hoog genoeg komt. Vul eventueel bij.Nadat je de glazen theepot hebt gevuld, kun je voorzichtig de theebloem er in laten vallen. Eventueel kun je de deksel er op zetten (als je deze hebt), zo blijft je theewater langer warm.Kies voor glasHet is aan te raden om altijd voor een glas of een glazen theepot te kiezen. In een mok kun je wel genieten van de smaak, maar je kunt natuurlijk niet door de mok heen kijken. Op deze manier kun je minder goed genieten van het uiterlijk van de theebloem. Hetzelfde geldt voor een (bijvoorbeeld porseleinen) theepot waar je niet doorheen kunt kijken.In een theeglas of in een theepot?Dat hangt er helemaal van af, in een glas zal de smaak iets sneller sterk zijn. In een theepot kun je er makkelijk met anderen van genieten. Is je thee op? Je kunt opnieuw water van 90 graden bijschenken, tot je er ongeveer 2 liter thee van hebt gezet. Hierna zal de thee minder sterk worden. 

Lees meer »